Contactlenzen

Contactlenzen bieden een groot gevoel van vrijheid. Als u (af en toe) liever geen bril wilt dragen zijn er veel mogelijkheden: van dag- en maandlenzen, zachte en vormvaste (harde) zuurstofdoorlaatbare contactlenzen. Daarnaast zijn er zelfs multifocale en op maatgemaakte contactlenzen. Om optimaal van contactlenzen te kunnen genieten, is het belangrijk om goed te onderzoeken welke lenzen geschikt zijn voor uw ogen én wensen. Een onjuiste lenskeuze kan op de lange termijn leiden tot gezondheidsklachten van uw ogen. Maak daarom een afspraak met onze contactlensspecialist. Dan gaan we samen op zoek naar de ideale lens voor u!

Vrijheid, blijheid

Draagt u een bril, maar zou u af en toe wel eens zonder de deur uit willen, bijvoorbeeld tijdens het sporten of een avondje uit? Of draagt u lenzen, maar hebt u op vakantie geen zin om uw lenzen te reinigen en te verzorgen? Vraag eens naar onze daglenzen. Deze zijn ideaal voor wie een keer lenzen wil proberen en u kunt ze eenvoudig afwisselen met uw bril of huidige lenzen. Zo kunt u scherp zien zonder gedoe, want aan het einde van de dag gooit u ze gewoon weg.

De onzichtbare leesbril

Heeft u steeds meer moeite met kleine lettertjes? Dan kunt u kiezen voor een leesbril of een bril met mulitfocale brillenglazen, maar wist u dat er ook multifocale contactlenzen zijn? We hebben verschillende opties: harde, zachte en zelfs op maat gemaakte lenzen. Waar u ook voor kiest, u bent verzekerd van scherp zicht op alle afstanden. Zo kunt u weer met een scherpe blik een boek lezen, achter de computer werken en autorijden.