Brillen

Kleren maken de man/vrouw, zoals ze vroeger zeiden. Dat geldt evenzeer voor een bril, het toont je eigen identiteit. Het is de eerste indruk die bepalend is voor hoe je op anderen overkomt. Het montuur moet passen bij uw persoonlijkheid en uw gezicht, met de juiste vorm, stijl, kleur en materiaal. Voor zowel dames als heren hebben wij de nieuwste trends op brilmodegebied. Van modern, retro tot klassiek in alle prijsklasse, ook voor de kleine beurs. Van kleurig kunststof en metaal tot lichte titanium monturen. Een goede bril laat uw persoonlijkheid stralen en geeft u, op comfortabele wijze, haarscherp zicht.

Brillencollecties

In onze winkel vindt u een breed assortiment monturen van verschillende merken en in verschillende stijlen met één gemeenschappelijke deler: uitstekende kwaliteit. Heeft u een vraag? Wij helpen u met plezier! In een huiselijke, ongedwongen sfeer en onder het genot van een goede kop koffie kunt u op uw gemak onze collectie bekijken.


Silhouette


Jette


Vasuma


ESPRIT


Vingino


Vera Wang


Etnia Barcelona


Swarovski


Rodenstock

Welk brillenglas past bij u?

Goed en haarscherp zien draagt bij aan comfortabel zicht. Een goed advies voor juiste keuze van het brillenglas kiest dat bij u past. De dagelijks om op te letten is wat u overdag doet. Bent u aan het werk, rijdt u regelmatig auto of leest u vaak? De brillenglazen kunnen zo precies op uw ogen afgestemd worden.

Als u een bril nodig hebt voor zowel veraf als dichtbij, dan zijn multifocale glazen de ideale oplossing. Hierin zijn diverse gebieden geslepen die in elkaar overlopen en waarmee u veraf en dichtbij goed kunt zien.

Ook speciaal voor op uw werk zijn er brillenglazen verkrijgbaar. Met uw multifocale bril kunt u het beeldscherm van uw computer niet duidelijk zien en voor een leesbril staat de computer te ver van u vandaan. Bureauglazen zijn de oplossing hiervoor. Deze glazen corrigeren de ogen op korte en middellange afstand en het leesbereik wordt groter.

Ook ontspiegeling draagt bij aan het kijk- en draagcomfort van uw bril. Hierdoor worden reflecties tot een minimum beperkt. De brillenglazen blijven transparant en helder en bieden beter contrast.

Meekleurende glazen bieden perfect zicht onder alle lichtomstandigheden. Meekleurende glazen passen zich snel aan verschillende lichtomstandigheden aan. Bovendien bieden deze speciale brillenglazen een UV-bescherming van 100 procent.

Moeite met lezen… heeft u een leesbril nodig?

Iedereen komt het tegen als je ouder wordt, moeite met de kleine lettertjes. Je armen worden tekort en het contrast steeds minder. De elasticiteit van de ooglens neemt af en u kunt moeilijker scherpstellen. We noemen dit verschijnsel ‘Presbyopie’ of ‘ouderdomsverziendheid’. Dit kan al rond uw veertigste voorkomen en dan klinkt de term “ouderdom” wel ernstig. Maar dat is het niet, maar het is gewoon lastig. Kom langs voor een afspraak en wij controleren uw ogen en zorgen dat u weer alles van dichtbij kan zien zoals het altijd was.